1 maj 2021

En råkold 1. maj morgen i det herrens år 2021, startede 13 mc’ister ud fra klubhuset på Gl. Rønnebjergvej 19 i Poulstrup, for at køre den traditionsrige Wildbassi/Vicevært tur
Her var både klubmedlemmer og besøgende fra andre klubber.


Efter at have tisset af, gik turen omkring Brønderslev, videre over vildmosen til opsamlingsstedet ved Birkelse oplevelsescenter, her skulle vi opsamle “Ludvig d.14" med det civile navn Søren Larsen.
Alt går som bekendt ikke som præsten prædiker, heller ikke denne gang, omkring Ryå efterskole, blev vi nødt til at stoppe, vores kolonne var blevet “rykket” fra hinanden, vi fik samling på tropperne og kom afsted igen efter at vi fandt ud af at der allerede var ankommet 3 til vores opsamlingssted.
Da vi ankom til opsamlingsstedet manglede vi stadig 2 personer, efter at have ventet ca. 20 min. og mange opringninger besluttede vi os for at køre videre til næste stop i Vesløs, her blev vi så igen forenet med de 2 sidste og glæden var stor da vi nu også have KAGEN med.
Efter efter tankning, ryge og tissepause kørte vi videre, vi skulle gerne nå Venø omkring middagstid.
Vi fandt en rigtig fin rasteplads med både toilet og bænke, solen var kommet frem og vi nød Bikermoms kage og vores medbragte kaffe.

 Nu gik turen videre til Struer, hvor vi efter planen skulle sejle til Venø for at se Danmarks mindste kirke, ved færgelejet bestemte vi os imidlertid for at køre videre til til “Spisestedet” i Kåstrup, når vi nu alligevel ikke kunne komme på Venø kro, der først åbnede 6. Maj.

Det viste sig at være en god beslutning, vi undgik regnvejr men fik dog et par dråber, “spisestedet” kan godt anbefales, god og hurtig betjening, rimelige priser og STORE portioner.

Så gik turen videre mod Vebbestrup hvor vi skulle have en lille dessert is, for derefter at fortsætte til Shell i Støvring da der ikke pt. er mulighed for toiletbesøg i Vebbestrup pga corona restriktioner.

I Støvring tog vi formel afsked inden vi kørte nordpå - Tak for hyggeligt samvær.

Seneste kommentarer

16.09 | 04:53

Du skal trykke på fanen "Aktivitetskalender" øverste på siden. Her er også et link til den: http://www.vraa-mc.dk/187924519

15.09 | 17:31

Hvor kan man se aktivitetskalender

26.03 | 10:38

Var det ikke snart på tide at få opdateret den hjemmeside?? Der er så meget gammelt og der mangler så meget nyt 🤔😊🏍️ Vh Karsten

Del siden